TOIMITUSEHDOT

Toimitamme tuotteemme Itellan postipaketteina. Toiveesta myös matkahuollon kautta. Tuotteidemme hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Veloitamme alle 2 kg painavista paketeista 5 &euro (esim. pelkkä vyö, rash guard tai housut), yli 2 kg painavista 10 &euro .

Maksutapana käytämme postiennakkoa, eli maksat hakiessasi pakettia postistasi. Seurojen tekemät "kimppatilaukset" on mahdollista saada myös laskulla.

Varastotuotteet toimitamme heti, jolloin saat ne 3 päivän kuluessa. Mittatilaustyöt pyrimme valmistamaan kuukauden toimitusajalla. Pitempään toimitusaikaan kannattaa varautua syksyllä loka-joulukuussa ja taas keväällä huhti-toukokuussa, jolloin monilla seuroilla on "puvuntilausvaihe" meneillään. Palvelemme kuitenkin aina mahdollisimman nopeasti.

Pidätämme oikeuden tuotteisiimme ennen maksusuoritusta. Tuotteillamme on täysi palautusoikeus ja tyytyväisyystakuu. Jos olet tyytymätön tuotteeseemme ota yhteyttä puhelimitse ja katsotaan mitä voimme asialle tehdä. Mittatilauspukujen osalta emme hyvitä asiakkaan omista mittavirheistä johtuvia ongelmia.