AIKIDO > HAKAMAT

AIKIDOHAKAMA

Aikidohakamia valmistamme mustana ja tummansinisenä. Kankaana käytämme laadukasta hollantilaista työvaatteisiin tarkoitettua sekoitekangasta, jossa on 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa. Kangas kestää pesua ja käyttöä todella hyvin. Ei kutistu, eikä rypisty pesussa.

Kankaasta on saatavilla kahta eri paksuutta 195 g/m2 sekä 250 g/m2. Aikidossa käytetään usein tuota paksumpaa (250 g/m2), mutta voit valita itse mieleisesi. Myös ohuempi kangas kestää kulutusta erittäin hyvin. Musta paksumpi kangas ei värjäysteknillisistä syistä ole ihan niin musta kuin tuo ohuempi kangas ja tummansinisestä on vain paksumpi vaihtoehto.

Hakamat tehdään sentilleen oikean mittaiseksi. Etupituus mitataan vyönauhan (4 cm) alareunasta lahkeeseen. Etupituuden saat mittaamalla vyötäröllä olevan suoli-/lonkkaluun päästä nilkassa olevaan pollukkaan. Hakama ei saa olla liian pitkä! Karkeasti 160cm pitkän harrastajan hakaman etupituus on 88 cm ja pisimmät valmistamamme hakamat ovat olleet 115 cm. Hakaman pituus riippuu myös erilaisista tyylisuunnista ja sitomistavoista. Seurasi sensei opastaa sinua kyllä tässä asiassa.

Takana aikidohakamassa on joustava kuminen tuki. Se kestää hyvin pesua, eikä sitä tarvitse purkaa pesua varten irti. Sauma ommellaan käsin kiinni.

Etuvyönauhat ovat 422 cm pitkät päästä päähän mitattuna. Takavyönauhat 192 cm, samoin päästä päähän.

Nuorille ja pienille harrastajille on mahdollista pyytää kapeammat vekit, jolloin hakama ei ole liian väljä ja hankala käytössä.

195 g/m2

 

70-130 cm

 

Musta

129,50 &euro

250 g/m2

 

70-130 cm

 

Musta, tummansininen

159,50 &euro

Brodeeraus valmiista kuvatiedostosta

30,00 &euro

Tilaa tuote

Tarvitsetko erikoismittaisen hakaman?
Tilaa tuote mittatilauksena